DINAMO U EUROPI

Evo kako su Petković i Andrić zabili za preokret Dinama

Foto: Screenshot

DINAMO na Maksimiru igra utakmicu 4. kola Europa lige protiv bečkog Rapida. S obzirom na poraz u Beču u trećem kolu i s obzirom na to da je Genk Uzeo bod West Hamu, Dinamo ovu utakmicu mora dobiti.

Gosti su počeli puno bolje i poveli u osmoj minuti nakon katastrofalne greške obrane Dinama, točnije Bartola Franjića, koji je zaspao u obrani. Ostao je nekoliko metara iza ostatka obrane Dinama, čime je upropastio offside-zamku, a Knasmullner se ubacio u prazan prostor i svladao nemoćnog Livakovića nakon odlične lopte Ljubičića kroz obranu Modrih.

No, samo pet minuta kasnije Dinamo je poravnao na 1:1. Strijelac je bio Bruno Petković. Oršić je nakon duplog pasa s Andrićem ubacio s lijeve strane i pronašao Petkovića koji je glavom pogodio za povratak Dinama u utakmicu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Dinamo je zabio za preokret u 34. minuti, a gol je postigao Andrić. Petković je sjajno proigrao Franjića, koji je prizemno ubacio s lijeve strane, a na pravom se mjestu našao Andrić i svojim prvim golom u Europa ligi donio preokret Dinamu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.