Evo što je Boris Krčmar rekao nakon najveće pobjede u karijeri

Foto: Profimedia

HRVATSKI pikadist Boris Krčmar (44) u londonskom Alexandra's Palaceu ostvario je najveći uspjeh karijere i prvi put se plasirao u treće kolo Svjetskog prvenstva. Najbolje rangirani hrvatski igrač (61. na svijetu) u drugom je kolu svladao 12. na svijetu, Nizozemca Dirka van Duijvenbodea, s 3:1 u setovima.

Protivnik u trećem kolu bit će mu 21. igrač svijeta, 53-godišnji Škot Gary Anderson, a meč je na rasporedu u srijedu 27. prosinca. Anderson je u dva navrata (2015. i 2016. godine) bio svjetski prvak, a Krčmar je ove godine dva puta igrao protiv njega i oba puta izgubio.

Krčmar: Mogu pobijediti svakoga ako igram kako znam

"Vrlo sam sretan. Pet puta sam igrao na svjetskim prvenstvima, a ovo je prvi put da sam pobijedio u drugom kolu. Svjestan sam da, ako igram kako znam, mogu pobijediti svakoga, a ako ne igram dobro, mogu izgubiti od svakoga. Danas sam igrao dobro, osjećao sam se dobro i pobijedio sam", rekao je Krčmar nakon meča pa nastavio:

"Znam da je moj protivnik imao problema s ramenom, ali ponovit ću, odigrao sam na svojoj najboljoj razini i pobijedio. Da, bio sam jako emotivan jer mi je ovo najveći uspjeh, a ovo je bio i prvi put da me moja supruga gledala ovdje. Hoće li biti tu i u idućem kolu? Sto posto. Gary Anderson? Jedan od najboljih igrača ikada. Bit će to težak meč, ali ponavljam... Ako igram najbolje što znam, mogu pobijediti svakoga."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.