Evo što je rekao veliki Slovenac koji je s Austrijom šokirao Hrvatsku

Foto: Profimedia

HRVATSKA muška rukometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine B na Europskom prvenstvu u Mannheimu protiv Austrije igrala 28:28 (14:12).

Iako je Hrvatska uraganski krenula u susret i povela 5:1, pokazalo se kako je Austrija vrlo težak suparnik. Sredinom drugog poluvremena Austrijanci su uspjeli čak i povesti 19:18, ali izabranici Gorana Perkovca ipak su uspjeli preokrenuti i golom Filipa Glavaša stigli i do 28:25 četiri minute prije kraja. No, u samoj završnici Hrvatska je odigrala loše u napadu, izgubila dvije nepotrebne lopte pa je Austrija uspjela spasiti bod.

Nakon dva kola Hrvatska je na vrhu skupine s tri boda, koliko ima i druga Austrija, dok je Španjolska treća s dva boda, a na dnu je Rumunjska bez bodova. Hrvatska će u 3. kolu u utorak od 18 sati igrati protiv Rumunjske, dok će Austrija i Španjolska igrati od 20:30.

''Zadnjih 15 minuta teško je objasniti emocije. Čestitam dečkima, odigrali su dobru utakmicu. Slabo smo počeli, znao sam da ćemo imati problema sa 6-0 obranom Hrvatske, ali kada je ušao Duvnjak na obranu 5-1, igrali smo 7 na 6 i bili stalno tu negdje. Stalno smo lovili zaostatak, vjerovali su dečki da mogu i uzeti Hrvatskoj bod, to je nevjerojatno'', kazao je Aleš Pajović, veliki slovenski rukometaš koji je sad na klupi Austrije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.