Fanovi masovno dijele video Modrićevog izlaska na binu. Pogledajte zašto

Foto: Screenshot (Twitter)

LUKA MODRIĆ (38) i sljedeće sezone igrat će za Real Madrid. Hrvatski kapetan obećao je svoj ostanak navijačima na stadionu Santiago Bernabeu tijekom proslave osvajanja Lige prvaka, gdje su igrače dočekali deseci tisuća fanova. Modrić je nakon toga održao govor, u kojem je kratko poručio navijačima: "Vidimo se iduće sezone." No pravi je delirij nastao kada je spiker najavljivao hrvatskog kapetana.

Delirij zbog Modrića

Modrić je, kao i ostatak suigrača, polako izlazio na binu uz posebnu najavu. Nastao je pravi delirij kada je krenuo prema ostatku momčadi. Oduševljeni Realovi navijači svojim su reakcijama pokazali koliko vole i poštuju Modrića, ali i što misle o njegovom ostanku u klubu. Video je velik hit na društvenim mrežama i podijeljen je nekoliko tisuća puta u samo dva dana.

Modrić ostaje u Realu i napada sedmu Ligu prvaka u karijeri

Podsjetimo, Real je u subotu pobijedio Borussiju Dortmund 2:0 u finalu Lige prvaka u Londonu, čime je 15. put postao prvak Europe. Klupski predsjednik Florentino Perez rekao je nakon utakmice da je siguran da će Modrić nastaviti igrati još godinu dana. "U to nitko ne sumnja", izjavio je Perez.

Modrić je s Realom osvojio 26 natjecanja pa je s kapetanom Nachom Fernandezom najtrofejniji igrač u 122 godine dugoj povijesti kluba. U subotu je ponovio da bi htio završiti igračku karijeru u madridskom klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.