Fanovi ne žele zvijezdu Bayerna u PSG-u. Vođa ultrasa poslao mu je poruku

Foto: EPA

LUCAS HERNANDEZ (27) trebao bi napustiti Bayern i postati igrač PSG-a. Francuski RMC objavio je da je vođa navijačke skupine pariškog kluba Romain Mabille protiv dolaska francuskog reprezentativnog braniča i najskupljeg igrača Bayerna u povijesti. Podsjetimo, minhenski velikan u srpnju 2019. godine kupio ga je od Atletico Madrida za 80 milijuna eura.

Mabille je na Instagramu objavio poruku da Hernandez "nije dobrodošao" u PSG. Francuski mediji objasnili su pozadinu slučaja. Hernandez je rođen u Marseilleu, PSG-ovom rivalskom gradu, i njegov otac Jean-Francois je igrao za taj klub. Lucas Hernandez je, pak, odrastao u Španjolskoj te igrao za Atletico.

Mabille i ostali ultrasi PSG-a zamjeraju mu što ih je navodno provocirao nakon finala Lige prvaka 2020., u kojem je Bayern pobijedio PSG 1:0. Parižanima je glavni cilj osvojiti Ligu prvaka, no još nisu uspjeli, što znači da je Marseille i dalje jedini francuski klub koji je osvojio to natjecanje.

PSG i Bayern već su dogovorili Hernandezov transfer?

Hernandez je demantirao navodne provokacije PSG-ovih navijača poručivši kako mu to nije bila namjera. Također, postoji zabrinutost zbog njegove zdravstvene situacije, odnosno ozljede koljena koja ga je još u prosincu izbacila iz treninga.

L'Equipe je pisao da će PSG platiti 40 milijuna eura Bayernu za Hernandeza. Njegov ugovor s bavarskim klubom vrijedi do ljeta 2024. godine, što znači da bi tada mogao otići bez odštete. Transfermarkt ga procjenjuje na 45 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.