LIGE PETICE

Fiorentina u sudačkoj nadoknadi svladala SPAL, Badelj i Letica nisu igrali

Foto: EPA-EFE

U PRVOJ utakmici nedjeljnog programa posljednjeg, 38. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je kao gost svladala SPAL u Ferrari s 3:1 (1:1).

Goste je u vodstvo doveo Duncan (30), vrlo brzo izjednačio je D'Alessandro (39) i taj je rezultat vrijedio do same završnice kada je Fiorentina golovima Kouamea (89) i Pulgara (90+4-11m) ipak ostvarila pobjedu.

Milan Badelj ostao je na klupi Fiorentine kao i Karlo Letica kod SPAL-a.

Fiorentina je sada 10. s 49 bodova, koliko ima i deveta Verona, koja od 20.45 gostuje kod Genoe, dok je SPAL prvenstvo okončao na posljednjem mjestu sa samo 20 bodova, pet manje od pretposljednje Brescije te će sljedeće sezone igrati u drugoj ligi.

Od 20.45 igrat će se posljednja četiri susreta ove sezone, a napeto će biti u Genovi i Lecceu gdje će se odlučivati o tome koji će se klub pridružiti SPAL-u i Bresciji na putu u drugu ligu. Trenutačno 17. Genoa, koja ima bod više od 18. Leccea, ugostit će na svom terenu Veronu te će u slučaju pobjede osigurati ostanak u Serie A, dok će Lecce uz domaću pobjedu protiv Parme trebati i pomoć Verone. U slučaju da Genoa i Lecce završe s istim brojem bodova, u prvoj ligi ostat će Genoa jer je bila bolja u međusobnim susretima.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.