Fiorentinin kapetan nakon 5:0 poraza od Zvezde: Ipak je tu velika razlika

Foto: Profimedia

CRVENA ZVEZDA pobijedila je 5:0 u prijateljskoj utakmici protiv Fiorentine na ispunjenoj Marakani. Srpski klub je u prvih 26 minuta utakmice, potpuno suludim nizom pogodaka došao do vodstva od 5:0 koje je zadržao kroz cijelu utakmicu. Prvi gol na utakmici je u osmoj minuti zabio Peter Olayinka, a drugi je dvije minute kasnije postigao Jean-Philippe Krasso.

Već u 14. minuti bilo je 3:0, a zaslužan za gol opet je Olayinka koji je namjestio pogodak Mirka Ivanića. U 23. je Olayinka zabio još jedan gol, a konačnih 5:0 postavio je Osman Bukari s bijele točke u 26. minuti.

Fiorentinin kapetan Cristiano Biraghi objasnio je težak poraz u Beogradu: "Velika je razlika jer je Zvezda spremna za prvenstvo. Igrali su osam prijateljskih utakmica, sad započinju prvenstvo. Mi smo tek počeli s pripremama prije desetak dana, ne treba dramiti. Svaki poraz boli, i onaj od 1:0 i onaj od 5:0. Ponavljam, tek smo na početku, ima još dosta do početka Serie A, imamo vremena raditi." 

Nova sezona Serie A počinje 18. kolovoza. Fiorentina u prvom kolu gostuje kod Genoe. Crvena zvezda u nedjelju dočekuje Vojvodinu u prvom kolu srpskog prvenstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.