Foto: Kako izgledaju teror nad otpisanima i Rejina željezna ruka

KAŽNJENICI Dario Jertec i Marijan Buljat jutros su već ranom zorom bili na Poljudu i po mrklom mraku odradili trening. Jertec i Buljat su u nemilosti ljudi iz Hajduka nakon što nisu prihvatili otpremnine od 100-njak tisuća eura i skupili se s Poljuda pa su Svaguša i ekipa "đonom krenuli" na njih.

Jertec i Buljat zasad stoički podnose "torturu" i uspješno su u sedam ujutro odradili trening s kondicijskim trenerom Dujom Poljakom. Pri tom im je jamačno puno lakše trenirati kad se sjete da godišnje imaju 200 i 250 tisuća eura.

Neposlušni dvojac sigurno će dočekati odgovor Hajdukove struke koja će im nametnuti još stroži i teži režim rada, a sve to ne bi li ih privoljela da prihvate ponuđeno. Poruka je to i ostalima: "Ne pristanete li na smanjenje ugovora, vidite što vas čeka."

Reja ne štedi Hajdukovce

Dok Jertec i Buljat trče po mraku Poljuda, Edoardo Reja se zasada drži onoga što je u ponedjeljak rekao na okupljanju Hajdukovih nogometaša pred nastavak sezone - da je glavni i osnovni cilj prvog dijela priprema na najviši mogući nivo.

Jutros su tako Hajdukovci trenirali na pomoćnom terenu i bez pogovora morali izvršavati naredbu talijanskog stručnjaka - sprintanje prilično velikom uzbrdicom iza južnog gola. Osim ove, trener Reja je pripremio mnoštvo drugih metoda priprema za što bolju kondiciju glede nastavka sezone. Tako su primjerice Hajdukovci sprintali s utegom zavezanim za leđa. Nakon 30 metara uteg bi se otkačio, a igrač bi nastavio u punom sprintu.

Sutra će igrači Hajduka odraditi posljednjih trening u Splitu uoči odlaska na pripreme u španjolsku Marbellu gdje će se zadržati 14 dana. U sklopu ta dva tjedna u Španjolskoj svoju će snagu testirati protiv protiv Akademije Glenn Hoddlea, poljske Arke i Legije te vodeće momčadi švicarskog prvenstva - Young Boysa iz Berna.

Dodajmo kako u nedjelju 06:55 Rejini Hajduci (prije sutrašnjeg treninga otkrit će imena igrača koji idu u Španjolsku) preko Frankfurta lete u Malagu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.