FOTO "BH Machine" otkazao nastup na FFC-u u Zagrebu zbog grozne ozljede šake

Foto: Fightsite

KAKO javljaju službene web stranice Final Fight Championshipa, bosanskohercegovački nokauter Dževad “BH Machine” Poturak otkazao je nastup na FFC-u 27 u Zagrebu 17. prosinca. Popularni nokauter na jednom od posljednjih treninga ozlijedio je šaku desne ruke te je morao otkazati nastup na eventu, gdje se u dvoboju za titulu poluteške kategorije trebao boriti protiv aktualnog prvaka Pavela Zhuravleva. Poturka očekuje minimalno tri tjedna pauze, nakon čega će se vratiti treninzima.

“Od silne želje da postanem FFC šampion, trenirao sam vrlo intenzivno, a vrlo dugo nisam imao dovoljno vremena za kvalitetan odmor. Nažalost, jaki sparinzi koje sam odrađivao u dužem kontinuitetu moju desnu šaku doveli su do stanja da moram preskočiti ovaj meč i fantastičan event u Zagrebu. Ova ozljeda zahtjeva pauzu od minimalno tri tjedna, a to mi nikako ne ide u prilog. Pokušao sam sanirati ozljedu injekcijama, ali nije bilo poboljšanja pa sam na koncu bio prisiljen otkazati dvoboj. Tri tjedna sigurno neću udarati. Pozivam sve Bosance i Hercegovce da podržimo šampione s ovih prostora”, izjavio je Poturak opisujući ozljedu koja mu se dogodila.

 

Fightsite je objavio fotografiju Poturkove ozlijeđene šake. One slabijeg želuca savjetujemo da ne “skrolaju” niže.

Poturka će u dvoboju s FFC prvakom Ukrajincem Pavelom Zhuravlevom zamijeniti Surinamac s nizozemskom putovnicom, 23-godišnji Cylde Brunswijk. Taj 195 centimetara visok i 95 kg težak borac u karijeri ima 40 pobjeda, 6 poraza i 1 neodlučen dvoboj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.