Fran Topić potpisao profesionalni ugovor s Dinamom

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

FRAN TOPIĆ (19) bajkovito je okončao sezonu iz snova. Napadač je igrao za Dinamo u Prvoj HNL za juniore i Ligi prvaka mladih do prije tri mjeseca te zabio 19 golova tako da je početkom travnja priključen seniorskoj momčadi. Igor Bišćan mu je k tome debi kao članu prve postave dao na Poljudu.

Sada je i potpisao profesionalni ugovor s Dinamom te tako potvrdio da ostaje u Maksimiru. Od prije tri mjeseca je član prve ekipe i sezona mu je završila prošlog tjedna, kada i ostalim prvotimcima. No, umjesto da ode na odmor nakon što je proslavio seniorski naslov, on se vratio u juniore kako bi igrao ključnu utakmicu za njihovu titulu u zadnjem kolu na Maksimiru protiv Osijeka. 

Dinamo je morao pobijediti momčad koja je prije toga pobijedila i njega i Hajduk. Trijumfom nad Splićanima Osječani su Dinamu dali priliku da u posljednjoj utakmici osvoji naslov. No, kako bi uzeo naslov Hajduku, Dinamo je morao pobijediti Osijek. To je i napravio, a Topić je u šampionskom trijumfu 4:1 zabio dva puta te tako došao do ukupno 21 gola ove sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.