Francuzi: Manchester United i Tottenham žele Majera, misle da je Modrićev nasljednik

Foto: Profimedia

ENGLESKI klubovi Manchester United i Tottenham poslali su skaute u Francusku kako bi pratili hrvatskog reprezentativca Lovru Majera, piše francuski sportski portal Jeunes Footeux. Majer je prošle sezone stigao u Rennes iz Dinama za 12 milijuna eura, a cijena mu je od tada značajno porasla. Postao je stalni član hrvatske reprezentacije, s kojom ima broncu s proteklog Svjetskog prvenstva. Dosad je za Rennes zabio osam pogodaka te upisao 12 asistencija. No postoji problem s minutažom u Rennesu.

"Trener Bruno Genesio ga još uvijek ne vidi kao nepobitnog člana prvog sastava. Rennesov strateg očekuje od Majera da se nametne kao jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Europi. Manchester United i Tottenham to razumiju. U engleskim klubovima uvjereni su da je Majer dostojan nasljednik Luke Modrića i zato su poslali svoje skaute", piše francuski portal.

Majer je navodno bio i u kombinacijama za prelazak u PSG, no francuski prvak nije dao dovoljno dobru ponudu za njega. Javio je tako francuski RMC Sport. Majera želi i Atletico Madrid, no vjerojatno ne ove zime, već u ljetnom prijelaznom roku. Rennes navodno neće Hrvata pustiti za cijenu nižu od 40 milijuna eura.