Fulham ne da braniča Hangelanda Arsenalu ni za 15 milijuna funti

WENGER pod svaku cijenu želi dovesti nordijskog gorostasa i kapetana norveške reprezentacije Bredea Hangelanda ali se Fulham grčevito bori zadržati ga.

Arsenalov trener u Hangelandu vidi savršenu zamjenu za Kolo Tourea koji za otprilike istu svotu odlazi u Manchester City.

Wenger je poznati štovatelj 28-godišnjeg središnjeg braniča čija je sposobnost igranja pod pritiskom i vrhunska igra u zraku bila jedan ključnih faktora što je Fulham sezonu završio na sedmom mjestu, što je najbolji rezultat u klupskoj povijesti.

Trener Fulhama Roy Hodgson ne želi ni čuti za prodaju jer ionako ima premalu momčad a ove godine želi napraviti iskorak i u Europskoj ligi.

Hangeland je u Fulham došao u siječnju 2008. iz Copenhagena za 2.5 milijuna funti a ugovor mu važi još dvije godine. Očekuje se da mu Fulham ponudi duplo veću tjednu plaću (trenutno je 15 tisuća funit) jer ga osim Topnika žele Everton, Liverpool i Tottenham.

Wenger se ipak neće tek tako predati jer Senderos odlazi, Toure također, a jedini novi branič Thomas Vermaelen se tek treba dokazati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.