Gasol: Neka me zove konkurent za titulu, nema smisla da gubim i ne uživam u igri

Foto: Getty Images

USKORO se otvara tržište košarkaša u NBA ligi. Ponuda slobodnih igrača neće biti atraktivna kao neke ranije, ali to ne znači da u njoj neće biti iskusnih imena.

Tako je u potrazi za ekipom i Marc Gasol, baš kao i njegov stariji brat Pau. Trostruki All-Star i NBA prvak iz 2019. godine ostao je bez ugovora nakon što je okončao suradnju s Torontom i od 20. studenoga moći će pregovarati s bilo kojom franšizom, bez ikakvih ograničenja.

Gasol je uoči toga poručio udvaračima što ga zanima.

"Službeni kontakti s klubovima počinju sljedećeg petka. Znam da je interes klubova velik, ali dok ne budemo sjeli za stol i razgovarali, ne mogu znati što će se i s kim događati", rekao je Gasol.

Free Agency počinje 20. studenoga, a Gasol ima jasnu poruku.

"Ako niste konkurent za titulu, nemojte me ni zvati. To mi je jedan od prioriteta, da igram za ekipu koja će se boriti za prsten. Jednostavno, ne vidim se u momčadi koja je u fazi rekonstrukcije, osobno mi to ne bi imalo nikakvog smisla. Ne želim da za dva mjeseca ekipa bude preopterećena porazima i da ne mogu uživati u igri", rekao je Gasol pa dodao:

"Volim pomagati ekipi da pobjeđujemo zajedno, zbog toga mi je borba za titulu najveći motiv", ustvrdio je legendarni Španjolac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.