Gattuso ga je vratio u Hajduk iz Radomlja. Protiv Ukrajinaca je oduševio i zabio gol

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je u trećoj utakmici na pripremama u Sloveniji došao do prve pobjede. Nakon poraza od Radomlja (0:1) i remija sa Šahtarom (1:1), momčad trenera Gennara Gattusa pobijedila je ukrajinski Ruh Lavov 3:1. Strijelci za Hajduk bili su Madžid Šošić u 35., Bruno Durdov u 65. i Noa Skoko u 72. minuti. Upravo je strijelac prvog pogotka Šošić jedno od najugodnijih iznenađenja priprema.

''U Radomlju sam bio na posudbi. Stekao sam dosta iskustva i odigrao dosta utakmica, a i statistički sam bio dobar. Sada sam tu, da se nametnem. Ovu utakmicu smo dobro odradili, ispunili smo dosta zadataka koje je trener stavio pred nas. Trebamo samo tako nastaviti, raditi na sebi i mislim da će to biti dobro'', rekao je Šošić, a na pitanje kako vidi svoj učinak na pripremama, odgovara:

''Fokus je bio na fizičkoj i taktičkoj spremi. Trudim se što više kako bih se nametnuo treneru. Dajem sve od sebe, svi se nadamo prilici i minutaži. Dosta sam igrao na krilu i u veznom redu, a najbolje se osjećam kao desetka. Volim sudjelovati u igri, dolaziti u završnicu.''

Podsjetimo, Šošić je u Hajduk stigao 2020. iz Željezničara kao najbolji kadetski strijelac BiH, ali dosad je iskustvo skupljao na posudbama. Prvo je bio u Zrinjskom, gdje je pretrpio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata zbog koje je pauzirao cijelu sezonu, a sada će mu završiti dvogodišnja posudba u Radomlju. Ugovor s Hajdukom vrijedi mu do 2026. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.