Gattuso opet mijenja trojicu iz prvih 11. Ovo je sastav Hajduka za Istru

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK večeras u 18:15 u 4. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod Istre u Puli. Momčad Gennara Gattusa za vodećim Dinamom zaostaje pet bodova uz večerašnju utakmicu manje i vjeruje da prvi put ove sezone može u prvenstvu povezati dvije pobjede. Protiv sebe ima Istru svojeg bivšeg trenera Paola Tramezzanija, koja je u prva tri kola upisala dva teška poraza od Dinama (5:0) i Rijeke (4:0), a dobila je Goricu 2:1.

Hajduk se u prošlom kolu namučio protiv Varaždina na Poljudu (2:1), a Gattuso će prema najavama za večeras napraviti tri promjene. Na gol će se vratiti Ivan Lučić, ozlijeđenog Fahda Moufija zamijenit će Šimun Hrgović, a na klupu bi trebao preseliti Anthony Kalik. Umjesto njega će u početnoj postavi biti Aleksandar Trajkovski.

Vjerojatni sastav Hajduka u Puli:

Mladi Šimun Hrgović asistirao je protiv Varaždina Livaji za gol i pokazao je da se na njega ozbiljno može računati. Hrgović je u toj utakmici kao ljevak ušao na desnog beka, ali je odigrao jako dobro i samo je pitanje koliko će u kontinuitetu moći igrati na za njega neprirodnoj poziciji.

Kalik ide na klupu

Gattusovo eksperimentiranje s Kalikom na krilu nije se pokazalo dobrim pa će na krilu ovog puta startati Trajkovski. Makedonac je klasični centarfor, ali je znao prošle godine za reprezentaciju i Hajduk igrati na lijevom krilu. Sahitiju je puno lakše igrati na oba krila dok Trajkovski može uglavnom na lijevom, pa bi Sahiti u Puli trebao igrati desno krilo.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.