HRVATSKI NOGOMETAŠI

Gazzetta: Brozovićeva bomba na vratu je bizarna, ali Srbin je uradio najluđu tetovažu

Screenshot: Twitter

TETOVAŽE na nogometašima odavno nisu novost ili nešto neobično, posebno ne kod Marcela Brozovića, koji ih na tijelu ima 20-ak. Međutim, najnovija je posebna čak i za Epic Broza, koji je javnost u Italiji navikao na razne performanse.

Hrvatski veznjak Intera na utakmici protiv Bologne prije dva dana je predstavio novu tetovažu. Na vratu je dao nacrtati bombu kojoj dogorijeva fitilj.

Gazzetta dello Sport je Brozovića uvrstila među nogometaše s najluđim tetovažama.

Osim njega tu su:

Artur Boruc. Bivši golman Legije, Celtica, Fiorentine; Bournemoutha i reprezentacije Poljske, na trbuhu je nacrtao majmuna, pri čemu Borucov pupak izgleda kao izvjesni tjelesni otvor istetovirane životinje:

Amato Ciciretti, napadač niza talijanskih niželigaša, na podlaktici je tetovirao simbol Twittera i svoj profil na toj društvenoj mreži:

Diego Perotti, krilni napadač Fenerbahčea, a ranije Seville, Rome i reprezentacije Argentine, na vratu ima sliku kopačke koja udara loptu:

Jay Bothroyd, imidž zločestog dečka engleskog nogometa 2000-ih dokazao je i tetovažama. Na torzu je "uradio" pištolj, bombu, nož skakavac i kalašnjikov:

Uroš Vitas je ipak pobjednik. Srpski stoper koji igra za saudijski Al-Qadsiah, preko cijele bočne strane trupa tetovirao je lice svoje zaručnice:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.