HRVATSKI NOGOMETAŠI

Gazzetta: Samo jedan igrač bio je gori od Mandžukića na utakmici Zvezde i Milana

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

CRVENA ZVEZDA - MILAN 2:2 u prvoj utakmici 1/16 finala Europa lige. Gazzetta dello Sport kao glavnog krivca što Milan nije uspio riješiti prolazak u drugu nokaut-rundu već nakon prve utakmice, iako je imao igrača i gol više, ističe Marija Mandžukića. 

Novi hrvatski napadač Milana nipošto po dobrom neće pamtiti prvi nastup kao prvotimac za Rossonere. Najčitaniji talijanski list ocijenio ga je neprolaznom peticom uz obrazloženje: "Jako loš, zamalo najgori. Umjesto da Zvezdi prijeti pred golom, jedina njegova prijetnja po suparnika bilo je njegovo udaranje protivnika. Lošem sucu Sidiropoulosu može zahvaliti što zbog toga nije kažnjen crvenim umjesto žutim kartonom."

Gazzetta je peticom ocijenila i Soualiha Meitea, igrača Milana koji je propustio skočiti za loptu s Milanom Pavkovim, koji je tako u sudačkoj nadoknadi zabio izjednačujući gol, ali naglašava da je ipak Mandžukić najgori igrač Milana na ovoj utakmici. Jedini razlog zašto je ukupno "zamalo najgori" je Radovan Pavkov

Njemu je Gazzetta dala katastrofalnu četvorku: "Tragičar Crvene zvezde. Prvi gol Milana je njegov autogol, a za drugi je skrivio penal glupim guranjem Hernandeza. Praktično je igrao za Milan. Skoro pa imenjaku Pavkovu može zahvaliti što nije dobio još goru ocjenu."

Gazetta je Anti Rebiću dala niskih 5.5, ali je napomenula: "Nije bio loš, zapravo, jako dobar, ali mu je greška pred golom Zvezde umanjila konačnu ocjenu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.