"Glasnogovornik Vlade Mehun je bio jako pijan i skandalozan, a Mamić ga nije poslao u p.m."

IZ NK DINAMA oglasili su se priopćenjem u kojem potvrđuju da je došlo do sukoba između Mamića i Mehuna te ističu da ga Mamić nije poslao u "pičku materinu".

Kao što su vidjeli brojni svjedoci, na nedjeljnoj utakmici između Varteksa i Dinama došlo je do verbalnog okršaja između glasnogovornika Vlade Zlatka Mehuna i Dinamova izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića.

Sukobljeni dvojac je dva dana nakon utakmice u javnost izašao s različitim verzijama spornog događaja.

Glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun je tijekom utakmice, nakon što su se igrači Varteksa našli u velikoj prilici u navijačkom žaru poskočio sa stolice. Tvrdi da ga je Mamić nakon toga poslao u "kurac", na što mu je ovaj zahvalio. Mehun tvrdi da su nakon toga na njegov račun pale teške riječi te da ga je Zdravko Mamić nastavio vrijeđati i psovati pred njegovom kćeri koja je s njim bila na utakmici. Mehun nadalje tvrdi i kako je od predsjednika Dinama Mirka Barišića zatražio da "upristoji" Mamića.

Iz NK Dinama su se oglasili priopćenjem po ovom pitanju. Kažu kako Zdravko Mamić Zlatka Mehuna nije poslao u "pičku materinu" te da je glasnogovornik Vlade bio vidno alkoholiziran te da se skandalozno ponašao u svečanoj loži tijekom cijele utakmice. Dodaju kako su to vidjeli brojni svjedoci.

"Također ovim putem odgovorno tvrdimo da je bilo rasprave između g. Zlatka Mehuna koji je bio jako pijan te izvršnog dopredsjednika NK Dinamo g. Zdravka Mamića, ali je notorna laž da ga je tom prigodom g. Mamić poslao u p.m. kako u jednom dnevnom listu g. Mehun danas tvrdi.», zaključuju u priopćenju iz Nk Dinama.

M.Š.
Foto: Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.