Glory 55 u New Yorku s dva meča za titulu: Vječni rivali zaključuju trilogiju

KICKBOKSING promocija Glory sa svojim 55. izdanjem stiže u Madison Square Garden u New Yorku i donosi dva sjajna okršaja za titulu prvaka u srednjoj i perolakoj kategoriji!

Petchpanomrung Kiatmookao i Kevin VanNostrand odlučivat će o privremenom prvaku u perolakoj kategoriji, dok će dva ljuta rivala, Alex Pereira i Yousri Belgaroui odmjeriti snage po treći put!

Izravni prijenos Gloryja 55 iz New Yorka ne propustite u noći s petka na subotu, 21. srpnja od 03:30h ekskluzivno na Fight Channel PPV-u kod vaših TV operatera!

Treći susret Pereire i Belgarouija; Belgarouijev drugi pokušaj oduzimanja pojasa Pereiri

Glavna borba večeri donijet će napeti dvoboj za titulu srednje kategorije. Prvak Alex Pereira (27-6, 17 KO, Glory 5-3) po drugi će puta braniti titulu protiv izazivača Yousrija Belgarouija (24-4, 12 KO, Glory 5-2) koji će Brazilcu ponovno pokušati uzeti pojas prvaka.

Dvojac se prvi put susreo u travnju prošle godine u finalu turnira četvorice kada je odlukom sudaca slavio Belgaroui. U međuvremenu se Pereira vratio na pobjedničke staze i na Glory 46 priredbi u Kini jednoglasnom sudačkom odlukom preuzeo tron od Simona Marcusa.

Snage su ponovno odmjerili u prosincu u Rotterdamu gdje je ulog bio Pereirin pojas prvaka. Brazilac je upisao pobjedu nakon što je meč prekinut u trećoj rundi zbog posjekotine na Belgarouijevom licu.

S obzirom na to da su 1-1, obojica su jasno dali do znanja da čim prije žele poravnati račune i zaključiti trilogiju, a Gloryjevi matchmakeri su im to i omogućili u nadolazećoj priredbi u New Yorku.

Ozljeda van Roosmalena; Kiatmookao i VanNostrand za titulu privremenog prvaka

A sunaslovna borba iznjedrit će novog privremenog prvaka u perolakoj diviziji, u kojoj vlada Robin van Roosmalen. Upravo je on u New Yorku trebao po jubilarni 20. put ući u Gloryjev ring i srušiti još jedan rekord, no u tome ga je spriječila ozljeda ramena zbog koje će neko vrijeme izbivati iz ringa. A čelnici promocije će to vrijeme iskoristiti kako bi okrunili privremenog prvaka.

22-godišnji Tajlanđanin “The Professor” Petchpanomrung Kiatmookao (159-36-2, 27 KO, Glory 6-1), koji se prvotno trebao susresti s van Roosmalenom u dugoočekivanom revanšu, u sunaslovnoj borbi Gloryja 55 odmjerit će snage s bivšim privremenim prvakom perolake kategorije, Kevinom VanNostrandom.

Kiatmookao u ovaj meč ulazi s tri pobjede u nizu, uključujući dvije impresivne pobjede nokautom, a jedini poraz u Gloryjevom ringu ima iz susreta s van Roosmalenom kada nije uspio doći do titule prvaka.

Kevin VanNostrand (17-2, 12 KO, Glory 5-2), na domaćem će se terenu još jednom pokušati dočepati titule privremenog prvaka koja bi mu donijela željeni revanš s van Roosmalenom. U New Yorku je slavio u sva tri nastupa, osvojivši turnir izazivača u perolakoj kategoriji, a zatim i privremeni pojas prvaka na Glory 48 priredbi u prosincu prošle godine u meču protiv Anvara Boynazarova. No u meču za ujedinjenje titula doživio je poraz od van Roosmalena. Osim Nizozemca, jedini koji mu je u profesionalnoj karijeri nanio poraz je Giga Chikadze, ali njemu se osvetio u revanšu.

Tko će otići kući s pojasom privremenog prvaka i izboriti revanš s prvakom van Roosmalenom, doznat ćemo 21. srpnja!

U meču u lakoj diviziji nastupit će Elvis Gashi (21-0, 10 KO, Glory 3-0) koji je sjajno započeo karijeru u Gloryju kada je prošle godine impresivnim nokautom porazio Josha Jaunceya. Sada će pokušati održati svoj savršeni skor od tri pobjede u nizu, što bi ga dodatno podignulo na ljestvici boraca lake divizije. Snage će odmjeriti s debitantom Nickom Chasteenom (8-4, Glory 0-0).

A program će otvoriti još jedan meč u perolakoj diviziji između Victora Pinta (75-29, 23 KO, Glory 2-3) i Natea Richardsona (11-3, 5 KO, Glory 1-1).

Izravni prijenos Gloryja 55 iz New Yorka ne propustite u noći s petka na subotu, 21. srpnja od 03:30h ekskluzivno na Fight Channel PPV-u kod vaših TV operatera!

Glory 55: New York

Alex Pereira (c) vs. Yousri Belgaroui – za titulu prvaka u srednjoj kategoriji
Petchpanomrung Kiatmookao vs. Kevin VanNostrand – za titulu privremenog prvaka u perolakoj kategoriji
Junior Tafa vs. Anthony McDonald
Elvis Gashi vs. Nick Chasteen
Victor Pinto vs. Nate Richardson

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.