Gojanović: Neću se priključiti stožeru Darija Šimića, zanima me isključivo hokej

DAMIR GOJANOVIĆ, predsjednik Medveščaka demantirao je priče i medijske natpise da će se pridružiti stožeru Darija Šimića koji ulazi u borbu za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Gojanović tvrdi da su mu planovi vezani isključivo uz hokej i Medvjede.

"Iznenađen sam netočnom informacijom o mom priključivanju stručnom stožeru Darija Šimića kao jednog od kandidata za predsjednika HNS-a, objavljenoj danas u pojedinim medijima. Osobito sam iznenađen iz razloga što u niti jednom obliku nisam upoznat s ovom informacijom i odlukom niti sam o tome ikada razgovarao s gospodinom Šimićem.

Moj projekt je Medveščak Zagreb i sigurno je kako ne odlazim iz kluba! Sa svojim timom nastavljam raditi na svim klupskim projektima – od Arene, preko Šalate i ovosezonskog doigravanja do pripreme iduće sezone. Iskreno, ne mogu se niti zamisliti na spomenutoj funkciji člana spomenutog stručnog stožera jer niti sam upoznat s djelovanjem HNS-a niti sam vezan uz nogomet kao sport.

Polaskan sam ukoliko je netko prepoznao vrijednost projekta Medveščak koji sam sa svojim suradnicima pripremio i koji vodim. Ukoliko netko smatra kako naše iskustvo može biti primijenjeno te pomoći i drugim sportovima s radošću ću podijeliti iskustva i savjete sa zainteresiranima.

Hokej je moj život, to je odluka koju sam potvrdio preuzimanjem dužnosti predsjednika Medveščaka prije nekoliko godina i moji daljnji životni i poslovni planovi vezani su isključivo uz hokej i Medveščak!
“, stoji u priopćenju prvog čovjeka Medveščaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.