Golman Olimpije zaustavio je navijače na ogradi. Pogledajte taj trenutak i golove

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke oprostili su se od Europe nakon što su u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige izgubili 0:5 na gostovanju kod Olimpije u Ljubljani. Nakon remija 1:1 u Rijeci momčad Radomira Đalovića deklasirana je u gostujućih 90 minuta, što je označilo njen kraj za ovu sezonu u europskim utakmicama. Susret u Ljubljani obilježili su na ružan način i Rijekini navijači prekidom utakmice.

Igrala se 60. minuta kad su navijači Rijeke, smješteni na južnoj tribini stadiona Stožice, bakljama zasuli kazneni prostor u kojem je bio vratar Olimpije Matevž Vidovšek. Zatim su počeli bacati baklje i na zapadnu tribinu, gdje su bili smješteni navijači domaće momčadi. To je izazvalo reakciju glavnog suca utakmice, Švicarca Ursa Schnydera, koji je naredio igračima oba sastava da napuste travnjak dok se ne steknu uvjeti za nastavak.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Olimpijini navijači htjeli su ući na teren

Sve je moglo dodatno eskalirati da su navijači Olimpije ušli na teren koji trenutak prije no što je Schnyder poslao igrače prema svlačionicama. U tome ih je zaustavio Vidovšek, kojeg su kamere snimile kako se u trku vraća pred njih, gdje je već stajao i kapetan momčadi Marcel Ratnik, i govori im da se smire.

Rijeku uz težak poraz kojim je završila sudjelovanje u eurokupovima ove sezone očekuje i visoka financijska kazna UEFA-e. Dvostruki strijelac za Olimpiju bio je Thalisson, a po jedan gol zabili su Raul Florucz, Dino Kojić i Pedro Lucas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.