Gorica dala podršku Angelovskom kao treneru i sportskom direktoru

Foto: HNK Gorica

TRENER Gorice Igor Angelovski dobio je podršku kluba usprkos tome što se od dolaska nalazi u nizu od sedam utakmica u kojima je osvojio samo jedan jedini bod. Gorica se trenutno nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo šest osvojenih bodova nakon 14 kola.

"Dostavljamo Vam priopćenje odnosno jednoglasnu odluku izvršnog odbora HNK Gorica s današnje sjednice na kojoj je između ostalih tema bilo riječi i o aktualnoj situaciji u klubu: Izvršni odbor HNK Gorice na današnjoj sjednici dao je punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone", naveli su iz Gorice.

To znači da će Angelovski imati punu podršku kluba iz Velike Gorice kada je u pitanju sastavljanje momčadi, bez obzira na to radilo se o biranju prvih 11 ili o transferima. Makedonski trener odlučivat će o tome tko će doći u klub, ali i tko će biti na prodaju, a konačne odluke i pregovore o financijskim uvjetima poslova će, kao i ranije, voditi predsjednik kluba Nenad Črnko.