Gorica "kaznila" Maloču zbog izjave o Hajduku

Screenshot: HRT

IAKO SE činilo da su u Gorici jako ljutiti nakon nedavne Maločine izjave za HRT u kojoj je istaknuo da želi da Hajduk bude prvak, situacija je ipak smirena bez većih problema. Najavljena je kazna za Maloču, a ranije smo doznali da ona neće biti žestoka i da će biti u skladu s Disciplinskim pravilnikom kluba, ali nitko nije očekivao ono što se na kraju dogodilo.

Naime, Maloča je kažnjen tako da mora, nakon sljedeće domaće utakmice Gorice, cijeloj momčadi platiti večeru. Osim Maloče, kažnjen je i sportski direktor Mario Brkljača, koji je također nedavno rekao da želi Hajduku da osvoji naslov. On će morati podnijeti trošak pića. Na svom džepu će ovu situaciju osjetiti i Nenad Črnko, predsjednik kluba, on se obavezao pokriti trošak deserta.

Maloča kao branič Gorice dobio pljesak Torcide

Podsjetimo, Maloča se ljetos vratio u SuperSport HNL nakon osam godina u inozemstvu, gdje je nastupao za poljsku Lechiju i Greuther Fürth. Rođeni Zagrepčanin i dijete Dinama prije toga bio je član prve momčadi Hajduka od 2008. do 2015. godine, prema podacima Transfermarkta. U Hajduk je došao kao 19-godišnjak iz Kamen Ingrada. Bio je kapetan splitskog kluba, odigrao 207 utakmica i osvojio dva Hrvatska kupa. 

Maloča je jedan od najboljih igrača Gorice ove sezone. Momčad se nalazi na četvrtom mjestu s 22 boda, pet manje od vodećeg dvojca Rijeke i Hajduka. Iskusni branič upisao je 13 nastupa, a jedan od njih bio je sredinom rujna, kad je s Goricom u Velikoj Gorici pobijedio Hajduk 2:1 u osmom kolu hrvatskog prvenstva.

Maloča je nakon te utakmice jedini dobio pljesak Torcide iako nije igrač Hajduka. Nakon utakmice na Instagramu je objavio svoju fotografiju ispred navijača Hajduka te napisao: "Hvala, Torcida."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.