Grbića rešetaju zbog bizarne pogreške. Engleski mediji i analitičari su nemilosrdni

Foto: Profimedia

HRVATSKI golman na vratima engleskog premijerligaša Sheffield Uniteda Ivo Grbić krivac je za prvi pogodak u utakmici protiv Liverpoola. Strijelac je bio Darwin Nunez u 17. minuti, nakon što ga je Grbić napucao u 16 metara. Hrvatski je golman imao vremena riješiti se lopte, no predugo je čekao pa je Urugvajac blokirao njegovo ispucavanje. Lopta je od njega ušla u mrežu.

VIDEO: Arena Sport

Odmah nakon gola eruptirale su društvene mreže i mediji u Engleskoj. Grbić se našao na udaru žestokih i nemilosrdnih kritika, ali i ismijavanja u režiji nogometnih fanova. Mediji su ipak nešto rezerviraniji, ali svi se čude kako je uopće moguće da je hrvatski vratar onako zakuhao gol.

Reakcije se nižu

"Čist poklon za Liverpool i Darwina Nuneza! Što je uopće mislio Grbić? Trenutak za zaborav Sheffieldova golmana", navodi Daily Mail. 

"Liverpool vodi na Anfieldu. Darwin Nunez je pritiskom natjerao Grbića na grešku i njegovo ispucavanje skrenuo u mrežu", objavila je Premier liga na svojem profilu na X-u.

"Sheffield je mogao voditi nakon prvih 90 sekundi, ali... Liverpool vodi nakon pogreške Ive Grbića, koji je dozvolio Darwinu Nunezu da zabije gol", piše BBC, a na BBC-ju se oglasio i bivši napadač Manchester Uniteda Dion Dublin: "Pa što je Grbić radio? Dobio je povratni pas, a on jednom dodirne loptu i onda napravi tri koraka unatrag kao da nema nikakve hitnosti. Urnebesno, Grbić samom sebi nije dao šansu."

"Kakav poklon za Darwina Nuneza! Glupost Ive Grbića završila je vodstvom Liverpoola", piše SportBible.

"Farsa na Anfieldu! Grbić je napucao loptu ravno u Nuneza i zakuhao gol", piše Mirror.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.