GUARDIOLA NIJE ZABORAVIO Večeras sa Cityjem gostuje trećeligašu za kojeg nije bio dovoljno dobar

Foto:

LIDER Premier lige Manchester City večeras od 20:55 sati igra kod Wigana u osmini finala FA kupa. U četvrtfinalu već čeka Southampton, ali zvjezdana momčad Pepa Guardiole mora proći trećeligaša i osvajača natjecanja 2013. godine.

Zanimljivo, katalonski trener je uoči utakmice podijelio zanimljivu situaciju koja se dogodila početkom ovog stoljeća. Guardiola je završio s Barcelonom te želio zaigrati u Engleskoj, ali ga je baš Wigan odbio. 

"Prije dosta godina sam želio doći u Wigan. Ali nisam bio dovoljno dobar, to je istina. Bio sam star, stvarno star da dođem tu. Pokucao sam na vrata, pokušao igrati engleski nogomet, ali nisam mogao. Bila je ista stvar kao kad sam pokušao doći tu sa Stuartom Pearceom. Bili su pametni, nisam bio dovoljno dobar", sarkastično je ispričao Guardiola i ubrzo nakon toga postao igrač Brescie. 
S druge strane, engleske je novinare zanimalo je li trener Wigana Paul Cook spremio neki posebni poklon za Guardiolu, poput tradicionalne boce vina, ali ih je njegov odgovor dobro nasmijao.
 
"Kupio sam mu limenku piva! Poštujemo Pepa, ali naš odjel za piće neće se mijenjati ni zbog koga. Mislim da smo samo menadžeru West Hama Davidu Moyesu kupili vino za 12 funti u trgovini", otkrio je Cook i time napravio jako zanimljivu uvertiru uoči večerašnje utakmice u kojoj njegova momčad nema što izgubiti, dok će Guardiola zbog svega iz prošlosti biti iznimno motiviran. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.