Gvardiola jako nasmijalo pitanje voditeljice. Pogledajte trenutak sa snimanja

Screenshot: Arena Sport

JOŠKO GVARDIOL (22) dao je veliki intervju za Arenu Sport, koji će biti emitiran u srijedu u 20 sati na kanalu Arena Sport 4. Branič Manchester Cityja i hrvatski reprezentativac odgovarao je na pitanja voditeljice, a jedno ga nasmijalo prije no što je i postavljeno do kraja.

"Već smo secirali igrače, pa nećemo o tome. Ono što mene zanima... Imate klupski chat, WhatsApp grupu...", rekla je voditeljica, a Gvardiol se počeo jako smijati. "Ovo će biti dobro čim ste se nasmijali", dodala je voditeljica pa postavila pitanje: "Sigurno postoji osoba koja stalno šalje glasovne poruke. Sigurno i generalno ima netko tko šalje poruke i memove. Ali koji igrač ne odgovara u grupu?"

Gvardiol se nastavio smijati, a zatim odgovorio - Rico Lewis (19). "On je mlad, iako sam i ja mlad. No, vjerujem da smo mu postali naporni. Sviđa mi se pitanje. Ne znam jesam li ikad vidio da je poslao jednu poruku u chat, ali OK", rekao je Gvardiol i potvrdio da u grupi nije trener Cityja Pep Guardiola.

Gvardiol je najskuplji branič u povijesti

Gvardiol je nastupao za Dinamo i RB Leipzig prije no što je u ljeto 2023. za 90 milijuna eura otišao u City. Time je postao najskuplji branič u povijesti nogometa. Ove sezone upisao je 25 nastupa i jednu asistenciju. Također, odigrao je 27 utakmica i zabio dva gola za hrvatsku reprezentaciju, s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ugovor s Cityjem ima do 2028.