Hajdučka pobjeda dječjeg vrtića: Svejedno je koga ćemo izvući, na Poljudu možemo dobiti svakoga!

VELIKI uspjeh s potpisom Stanka Poklepovića napravio je Hajduk izbacivanjem Unireje i plasmanom u Europa ligu. Iskusni vuk preuzeo je Bijelu nakon odlaske Edoarda Reje u veljači, i otad izmamio mnoštvo osmijeha na lice svim ljubiteljima Hajduka.

Poklepović: Prošli smo jer smo jaka momčad

Sinoć je Špaco bio posebno ponosan: "Borbenošću i htijenjem ovog dječjeg vrtića hajdučki smo uspjeli izboriti i idemo dalje. Prošli smo jer smo jaka momčad", prenosi Slobodna Dalmacija riječi Poklepovića koji je priznao da se bojao upravo onog što se dogodilo u drugoj minuti - ranog pogotka:

"Strah me je bilo nakon gola, jer je našoj mladoj ekipi bilo teško odbiti napade Unireje. Situacija se pogoršala kad je isključen Brkljača, ali na kraju smo se vratili i mogli smo uvjerljivo pobijediti, što možda i ne bi bilo pošteno."

Ibričić: Kakav Galatasaray...


Senijad Ibričić prije osam dana s dva je gola okrenuo utakmicu u Splitu: "Katastrofalno smo ušli u utakmicu, ali hvala Bogu da smo se brzo konsolidirali. Sreća je što u nastavku nismo primili drugi gol", kazao je Ibričić koji je na novinarski upit o eventualnom transferu u Galatasaray samo dobacio: "Ma kakav Galatasaray, čeka nas derbi sa Splitom u nedjelju."

Vukušić: Ovo mi je najsretniji trenutak u karijeri

U finišu utakmice Ante Vukušić nastavio je odličnu golgetersku seriju, zabivši za remi koji će još ponešto poboljšati koeficijent Bijelih: "Ovo mi je najsretniji trenutak u karijeri, ušli smo u Europa ligu, u sedam utakmica zabio sam sedam golova. Ne znam može li bolje od ovoga", rekao je Vukušić dodavši kako je "situacija u nastavku krenula nabolje nakon Poklepovićevih taktičkih promjena".

Tomasov: Možda uspijemo napraviti još nešto

Ozlijeđenog Ivana Strinića solidno je na lijevom beku zamijenio Goran Jozinović: "Totalno glupi pogodak učinio nas je nervoznima, a presudno je bilo što smo se do poluvremena uspjeli obraniti. Svejedno mi je koga ćemo dobiti, na Poljudu možemo dobiti svakoga."

Jozinovićevo mišljenje dijeli i Marin Tomasov: "Svejedno je koga ćemo izvući, neka budu neka dva slabija kluba pa ako Bog da uspijemo i napraviti još nešto."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.