Hajduk besplatno dovodi Marokanca vrijednog 2 milijuna eura. Jedan potez odao posao

Foto: Profimedia

YASSINE BENRAHOU (24), marokanski ofenzivni veznjak francuskog Nimesa, blizu je prelaska u Hajduk, pisali su jučer francuski mediji. Danas se pak Benrahou očekuje u Splitu na liječničkim pregledima i na potpisu ugovora za Hajduk i to bez odštete. Marokanac prema Transfermarktu vrijedi 2.2 milijuna eura, ali mu ugovor s Nimesom završava na ljeto, pa ga Hajduk dovodi besplatno, ali će Nimes dobiti postotak od transfera Benrahoua u treći klub.

Hajduk ovaj posao, kao i sve ostale posljednjih godina, radi u tajnosti i bez curenja informacija s njegove strane, ali odala ga je zato druga strana. Naime, Benrahouova agencija 2SA zapratila je Hajduk na društvenim mrežama, a tako nešto se odmah vidi. Naravno, to su registrirali i navijači Hajduka te objavili na Facebooku i Twitteru.

Benrahou je igrač posljednjeplasirane momčadi francuske druge lige, a ove sezone je za Nimes od 19 prvenstvenih igrao tek devet utakmica, od toga samo četiri kao prvotimac. Osam utakmica propustio je zbog zdravstvenih tegoba, točnije pubalgije.

U drugoj francuskoj ligi odigrao je 43 utakmice uz skor od 10 golova i devet asistencija, dok u prvoj ligi ima 42 nastupa, dva gola i četiri dodavanja za gol. Osim iza špica može igrati i na krilima, a u Nimes je stigao prije dvije i pol godine iz Bordeauxa uz odštetu od 1.5 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.