Hajduk i Rijeka žele istog igrača?

Foto: Profimedia

RIJEKA je zainteresirana za danskog ofenzivca Victora Linda (21), objavio je nedavno novinar Tipsbladeta Troels Baker Thøgersen. Prema glasinama, riječki klub nije jedini europski, a ni hrvatski klub koji želi nogometaša Midtjyllanda. Transfer Feed, stranica koja prati tržište nogometaša, navodi da je u priči i Hajduk.

Splitski klub se navodno "umiješao u borbu za Linda", ali Transfer Feed nije siguran je li Hajduk zainteresiran za njegovo dovođenje ili ga menadžeri pokušavaju ponuditi Hajduku.

Grafika: Sofascore

Lind vrijedi 1.5 milijuna eura prema Transfermarktu

Radi se o mladom danskom reprezentativcu i 21-godišnjem ljevaku koji primarno pokriva poziciju desnog krila. Pošle sezone bio je na posudbi u Vejleu u kojem je uz probleme s ozljedama zabilježio 12 nastupa bez golova ili asistencija.

Puno bolji dojam ostavio je u švedskom Norrköpingu u kojem je bio na posudbi 2023. godine i gdje je u 34 utakmice zabio sedam golova. Lind sada vrijedi 1.5 milijuna eura prema Transfermarktu, a u Midtjyllandu je tek peti napadač. Tipsbladet piše kako bi do četvrtka, do kada traje prijelazni rok u Hrvatskoj, trebalo doći do transfera.

Rijeka i Hajduk traže ofenzivce

Oba hrvatska prvoligaša trebaju igrače na napadačkim pozicijama. Rijeka je ovog ljeta od ofenzivnih igrača prodala Franju Ivanovića za četiri milijuna eura i Marka Pjacu za 1.5 milijuna eura, a otišli su i Jorge Obregon te Momo Yansane.

Hajduk je ostao bez Emira Sahitija, koji je otišao za 1.2 milijuna eura, a klub su napustili i Ivan Perišić, Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler kojima je završila posudba, Filip Čuić, pa i Nikola Kalinić koji je završio karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.