Hajduk ponovo objavio kako Perišić trenira. Navijači: Eto njega prije jaglaca

Foto: Hajduk.hr

HRVATSKI reprezentativac i novi igrač Hajduka Ivan Perišić (34) oporavlja se od teške ozljede koljena, koju je početkom sezone zadobio na treningu Tottenhama. Perišić je jučer na Instagramu objavio fotografije na kojima na Poljudu trenira s loptom. Navijači Hajduka nadaju se da će se što prije vratiti na teren. Danas je isto napravio Hajduk i izazvao brojne reakcije svojih navijača.

Korak po korak, dan po dan…⚽️🙌✅👏❤️💙

Objavljuje HNK Hajduk SplitČetvrtak, 8. veljače 2024.

"Eto njega prije jaglaca", ustvrdio je jedan od navijača, a drugi je ipak nešto oprezniji. "Ovo sad izgleda jako obećavajuće, i može zavarati ljude, kao ono, brzo se vraća... Ali ipak, to ne ide baš tako brzo nakon ovakve ozljede, bez obzira što je počeo trenirati s loptom... Tamo negdi sredinom ili krajem četvrtog miseca bi moga zaigrati, nadam se, i pomoći nam u zadnjih par odlučujućih kola", navodi drugi.

"Najbolji igrač hrvatske reprezentacije već sada spremniji od većine u HNL-u", još je jedan od komentara. Podsjetimo, krilni igrač Hrvatske još je pod ugovorom s Tottenhamom, no sljedeće sezone trebao bi postati Hajdukov igrač. Pitanje je koliko će utakmica odigrati ove sezone za Hajduk, no izvjesno je da će se oporaviti do lipnja, kad Hrvatska igra Europsko prvenstvo.