TRANSFERI

Hajduk šalje golmana i veznjaka na posudbu u BiH? Doznali smo što se stvarno događa

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DANAS se u domaćim medijima pojavila vijest da će Hajduk poslati vratara Josipa Posavca i veznjaka Marija Čuića na posudbu u HNK Posušje. Ona, naravno, nije istinita.

Izvjesno je da Posavec i Čuić u Hajduku ne mogu doći do redovitih minuta, ali kako doznajemo, posudba u BiH nije opcija za spomenute nogometaše.

Ništa od tog posla

Odmah po pojavi informacije sve je začudila mogućnost da Hajduk donese takvu odluku i Posavca, koji je do dolaska Kalinića bio prvi vratar, tek tako pošalje u BiH. Podsjetimo, Splićani su za danas 25-godišnjeg Posavca platili 500 tisuća eura odštete Palermu.

Obojica igrača će vjerojatno napustiti klub i otići na posudbu, ali će svoje minute u tom slučaju skupljati u nekoj jačoj ligi od one u BiH, posebno kada je riječ o Posavcu za kojeg interesa ne nedostaje.

Kreković će vjerojatno u Belgiju

Pojavila se i informacija da bi Leon Kreković karijeru trebao nastaviti u belgijskom Beerschotu i zasad se čini kako bi se taj posao mogao realizirati.

Nakon posudbe u Dugopolju ovo bi mogla biti druga uzastopna posudba za Krekovića koji se nije uspio nametnuti tijekom perioda koji je proveo s prvom momčadi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.