HNK HAJDUK

Ivan Kepčija više nije sportski direktor Hajduka

Ivo Cagalj/PIXSELL

IVAN KEPČIJA (37) od danas više nije sportski direktor Hajduka. Funkciju prvog čovjeka struke obavljao je od prosinca 2019. godine do studenog 2020. godine, a s klubom se rastaje nakon sporazumnog raskida. 

"Bila je čast biti dio kluba, te se zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim se zahvaliti svima na pruženoj suradnji, te zaželjeti klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju", kazao je Ivan Kepčija na rastanku s Hajdukom.

Kepčija sam predložio rastanak

Nastavak je ovo čistke na Poljudu koju predvodi novi predsjednik Lukša Jakobušić, iako je prema Kepčinijim riječima iznad, postojala mogućnost da Hajduk nastavi s istim sportskim direktorom dalje.

> Što su Stanić i Kepčija radili u Hajduku?

Jakobušić je 11. predsjednik u nizu i prije nekoliko dana preuzeo je klub i najavio oštar zaokret. Prvi je poslom platio legendarni Mario Stanić koji je obavljao dužnost glavnog savjetnika bivšeg predsjednika Marina Brbića.

Stanić je u ponedjeljak postao bivši, a u srijedu je njegovim putem krenuo i Kepčija kojeg je doveo baš Stanić.

Sljedeći na Jakobušićevom popisu je trener Hari Vukas koji u posljednje tri utakmice ima tri poraza. Jakobušićev prvi pick za trenera je slovenski izbornik Matjaž Kek.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.