Hajdukovac briljira na posudbi. Zabio je 10 golova i drži ekipu u borbi za ostanak

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK je u ljeto 2022. svojem partnerskom klubu, slovenskom Radomlju, posudio Madžida Šošića (21). Riječ je o ofenzivnom veznjaku i mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine koji ove sezone briljira u prvoj slovenskoj ligi. Šošić je standardni prvotimac Radomlja, koje se nalazi na posljednjem mjestu susjednog prvenstva.

Kao takav je u 24 nastupa postigao deset golova i zabilježio dvije asistencije. Među ostalim sjajnim nastupima, Šošić je u posljednjem kolu bio dvostruki strijelac, čime je Radomlju donio pobjedu nad Domžalama (2:0). Njegova momčad tako je došla na 24 boda te se približila devetom Aluminiju i osmoj Rogaški. Deveto mjesto u slovenskoj ligi vodi u doigravanje za ostanak.

Šošićev ugovor s Hajdukom vrijedi do 2026.

Šošićev ugovor s Hajdukom vrijedi do ljeta 2026. godine. S prvom ekipom splitskog kluba već je odrađivao pripreme, a prema Transfermarktu bi mu na kraju aktualne sezone trebala završiti posudba.

Šošić je 2020. došao u Hajduk iz sarajevskog Željezničara. Igrao je za juniorsku i i nekadašnju drugu momčad Hajduka. Osim u Radomlju, u sezoni 2021./2022. bio je na posudbi u Zrinjskom. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 700 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.