Hakimi prepisao sve na majku, supruga u šoku. "Samo se tako može riješiti te žene"

MAROKANSKI nogometaš i zvijezda PSG-a Achraf Hakimi (24) optužen je za silovanje 24-godišnje djevojke u Parizu. Zločin se navodno dogodio tijekom vikenda kad nije smio igrati za svoj klub, a njegovi žena i djeca bili su na putu. Njegova supruga Hiba Abouk (36), s kojom ima dvoje djece, zatražila je rastavu kad je saznala za optužbe. 

Kako piše francuski magazin First Mag, a prenosi španjolska Marca, Abouk i Hakimi su se pojavili na sudu kako bi se razgovaralo o podjeli imovine stečene u braku. Španjolska glumica je ostala šokirana kad je doznala da Hakimi u svom posjedu, pravno gledano, nema ništa.

Naime, nogometaš je godinama svu svoju zaradu i imovinu prepisivao na svoju majku, tako da svojoj uskoro bivšoj supruzi ne mora isplatiti ništa nakon rastave. Glumica je na sudu zahtijevala pola njegove imovine, no rečeno joj je da sva imovina igrača PSG-a glasi na njegovu majku.

Majka napala bivšu suprugu

Hakimi mjesečno zarađuje milijun eura od PSG-a, ali 80 posto toga uplaćuje se na račun njegove majke. ''Hakimi nema imovinu, automobile, kuće, nakit, pa čak ni odjeću na svoje ime'', prenosi portal News 24/7 iz Ugande, koji je prvi objavio ovu vijest.

O čitavom slučaju se oglasila i nogometaševa majka, Saida Mouh, koja je za marokanske novine Goud otkrila da ne zna je li Hakimi prebacio imovinu na njeno ime.

''Ako je išta poduzeo, ja nisam svjesna toga. U čemu je problem ako je to istina? Ako moj sin to ne učini, neće se moći riješiti one žene'', rekla je Mouh za Morocco World News, prenosi La Gazzetta dello Sport.