Hakimi unatoč optužbi za silovanje može iz Francuske na ključnu utakmicu sezone

Foto: Profimedia

PROTIV marokanskog braniča Paris Saint-Germaina Achrafa Hakimija (24) pokrenuta je službena istraga zbog optužbe za silovanje, ali on će i dalje biti na raspolaganju PSG-u i marokanskoj reprezentaciji.

Ipak, neće igrati u današnjoj utakmici PSG-a i Nantesa jer se još nije potpuno oporavio od ozljede tetive, zbog koje je propustio posljednje dvije ligaške utakmice. No trebao bi biti u sastavu za ključnu utakmicu sezone, uzvrat osmine finala Lige prvaka u srijedu protiv Bayerna.

Nije mu zabranjeno napuštanje Francuske

Parižani su kod kuće izgubili prvi susret 1:0, a uzvrat je u srijedu u Münchenu. Hakimi smije na put jer mu nije zabranjen izlazak iz Francuske, samo mu je zabranjen kontakt sa ženom koja ga je optužila za silovanje.

Le Parisien piše da je 24-godišnja žena otišla policiji u nedjelju i navela da ju je Hakimi silovao u svom domu u blizini Pariza u subotu. Le Parisien navodi da mlada žena nije podnijela službenu prijavu, ali je tužiteljstvo svejedno odlučilo istražiti slučaj. Nakon što su u javnost procurile optužbe za silovanje, Hakimijeva supruga odlučila je razvesti se od njega. Imaju dvoje djece.