Halilović otkrio zašto mu je propao transfer: Laž je da nisam prošao liječnički

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

ALENU HALILOVIĆU (26) propao je transfer u grčki Aris. Indexu je potvrđeno kako hrvatski ofenzivac nije prošao liječnički pregled. Halilovićevi rezultati ergometrije, odnosno mjerenja sposobnosti učinka organa (srca) i srčanog sustava pomoću ergometra, koje se kod nogometaša najčešće izvodi na bicikl-ergometru, bili su ispod svake razine očekivanja. Halilović se pokazao potpuno nespremnim za profesionalni nogomet, navode grčki izvori koji su odlučili ostati anonimni. 

Kruži Halilovićeva poruka

Uz to, spominje se i to da je Halilović tražio više novca od dogovorenog. Društvenim mrežama kruži screenshot njegovog Instagram storyja u kojem piše: "Nakon svih laži koje sam pročitao, moram jasno reći kako nije istina kako nisam prošao liječnički pregled. Prošao sam ga. Prava istina je da nisam želio potpisati ugovor jer klub nije na papir stavio ono što smo ranije usmeno dogovorili."

"Došao sam u Solun s uvjerenjem da će sve što je bilo obećano biti u ugovoru. Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol sa mnom su promijenili priču. Predsjednik kluba nije uopće došao iako me je osobno on pozvao u klub, a zbog povjerenja u njega sam raskinuo ugovor s bivšim klubom. To je bila samo indikacija da njihove namjere nisu bile iskrene. Vrijeme će sve pokazati."

Slikao se sa šalom Arisa na aerodromu

Halilović se prekjučer slikao na aerodromu sa šalom Arisa, petoplasirane momčadi grčkog prvenstva. Aris je trebao Haliloviću biti 12. klub u karijeri, no sada će kao slobodan igrač morati potražiti novu sredinu.