Harry Redknapp otkrio urnebesnu priču sa Slavenom Bilićem: "Kunem se, žene mi"

Foto: Profimedia

HARRY REDKNAPP (77) igračka je i trenerska legenda West Hama, kluba u kojem je u te dvije uloge proveo 14 godina. Važno mjesto u njegovom trenerskom stažu tamo zauzima Slaven Bilić. U siječnju 1996. Redknapp je sjajnog braniča Karlsruhea doveo uz odštetu od 1.3 milijuna funti, što je bio rekordan iznos kojeg su Hammersi platili za igrača.

"Na aerodromu sam u zoru sreo Bilića i to me oduševilo"

Gostujući u podcastu navijača West Hama, Redknapp se prisjetio urnebesne zgode s Bilićem: "Letio sam s Heathrowa u zimu prošle godine za Škotsku, gdje sam išao igrati golf. Bio je to jako rani let i na aerodromu vidim tipa koji je isti Slaven Bilić. Na glavi kapa, debela jakna i hoda točno kao Slaven. Znate kako on zabacuje noge i malo šepa zbog problema s kukom. 

"Grlili smo se i pili kavu"

Viknuo sam tad "Slavene!", došao do njega i zagrlio ga. On je zagrlio mene. Nastavili smo se grliti i rekao sam mu: "Slavene, tako mi je drago da te vidim! Gdje si krenuo?" On mi je odgovorio da ide u Moskvu. Pozvao sam ga da popijemo kavu dok nam avioni ne polete, a on je pristao.

Onda sam ga pitao je li u Moskvi dobio posao. Odgovorio mi je da nije, nego da živi tamo. To me zbunilo, pa sam ga opet pitao: "Pa, zar ne živiš u Hrvatskoj?" Odgovorio mi je: "Ne, u Rusiji." Redknapp ga je na to šokirano pitao: "Čekaj, pa ti nisi Slaven Bilić?! Pa, zašto si me onda grlio?!" i dodao: "Kunem se ženom, bio sam uvjeren da je to Bilić!"

"Zovem se Igor, ali vi me možete zvati Slaven"

Rus mu je odgovorio, otkriva Redknapp: "Radio sam dvije godine u velikom uredu u Londonu, pa sam mislio da ste nekad bili tamo i vidjeli me... Zovem se Igor, ali vi me možete zvati Slaven."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.