Heroj Španjolske: Neću nositi majicu od 600 eura. Majka mi zarađuje 700

Foto: Profimedia

SERGIO CAMELLO (23), napadač Rayo Vallecana, ovog ljeta je heroj Španjolske. To je postao tako što je u nevjerojatno dramatičnom finalu nogometnog turnira na Olimpijskim igrama protiv domaćina Francuske ušao pred kraj utakmice koja je u regularnom dijelu završila 3:3 te onda u produžecima postigao dva gola za pobjedu 5:3 i osvajanje zlatne medalje.

Ostao je skroman iako se oko njega vrte milijuni

Camello je opet oduševio Španjolsku, ali sada izjavom. U intervjuu za ABC je na temu previše novca i raskoši kojima su u vrhunskom nogometu okruženi mladi nogometaši rekao: "Nećete me vidjeti da nosim majicu od 600 eura jer cijeli moj život moja majka zarađuje 700 eura mjesečno.

To jednostavno ne bi bilo u redu. Uvijek smo živjeli skromno i to je nešto što sam zadržao i danas. Neću kupiti skupi sat, kada moj brat nema jednog. Ima ljudi koji znaju više cijeniti neke stvari od drugih. U nogometu je danas nažalost puno igrača koji ne znaju što bi s novcem. Imao sam puno takvih suigrača."

Camello je ostao ovakav iako se i oko njega vrte milijuni. Prošlog ljeta ga je Rayo doveo iz Atletico Madrida uz odštetu od 5 milijuna eura, a igra za plaću od 12.500 eura tjedno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.