Hezonja otkrio za koga potpisuje: "Osjećam se loše i želim se iskupiti navijačima"

Screenshot: Twitter

MARIO HEZONJA (29), as Reala i jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, želja je najboljeg srpskog kluba. Hezonju obožavaju navijači Partizana, a ljubav je uzajamna. Hrvat koji je ključni igrač prošlogodišnjeg prvaka Europe stalno ističe fascinaciju Beogradom, Partizanom te njegovim navijačima i atmosferom koju stvaraju u krcatoj Areni.

Hezonja, Partizan i Grobari ne kriju ljubav

Navijači Partizana uvjereni su da je sada najbolje vrijeme da se ova međusobna ljubav Partizana, Hezonje i Grobara potvrdi igračevim dolaskom u Beograd. Nekoliko je razloga za to. Hezonji krajem ovog mjeseca završava ugovor s Realom. Klub želi da ostane, ali Hezonja nije ništa odgovorio. Osim toga, Hezonja je nomad. Ne drži ga mjesto i Real mu je već osmi klub u karijeri. Ni u jednom se nije zadržao više od tri sezone. Zanimljivo, sada mu sjajne ponude šalju dva bivša kluba, Barcelona i Panathinaikos, a jako ga želi i Partizan.

Hezonja dijeljenjem videa na Instagramu zapalio partizanovce

Navijačka stranica tog kluba složila je u ponedjeljak video Hezonje i Partizana kao pozivnicu za njega, a Hezonja je to podijelio na svom Instagramu. To je napravio nakon druge utakmice finala španjolskog prvenstva, u kojoj je Real pobjedom nad Murcijom došao do 2:0 u seriji na tri pobjede. Srpski mediji pišu da je raspametio Grobare te se pitaju je li time najavio dolazak u Partizan. Srbi su ovo potkrijepili Hezonjinom izjavom prošlog tjedna, kada je oštro demantirao napise u španjolskim medijima da je s Realom dogovorio sve oko produljenja ugovora. 

Dva dana kasnije klanja se navijačima Reala

No, dva dana kasnije, nakon što je Real odveo do treće pobjede u finalnoj seriji i naslova prvaka Španjolske, Hezonja je objavom gdje želi nastaviti karijeru rastužio Grobare: "Lijepo je što smo osvojili španjolsku titulu, ali osjećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Europe u najlošijoj utakmici godine", rekao je hrvatski as Reala i tako podsjetio da je prošlog mjeseca preuzeo krivnju zbog poraza u finalu Eurolige, kojim Real nije uspio obraniti naslov.

Dodao je: "Ovo mi puno znači. Želio bih vratiti navijačima s još puno titula u predstojećim godinama. Znate, osjećam se kao da su mi ova momčad i navijači obitelj. Primili su me otvorenih ruku dok su mnogi pričali s*anja o meni. Zato želim još dvije godine biti tu i uzvratiti ljudima u Madridu za sve lijepo što mi pružaju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.