Hezonja razbjesnio srpske navijače. Masovno ga vrijeđaju, psuju mu i majku

Foto: Klodian Lato/EUROKINISSI/PIXSELL

KOŠARKAŠI SAD-a u četvrtak su u dramatičnoj utakmici pobijedili Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara. Puno se prašine diglo nakon tog susreta - Srbi su nezadovoljni suđenjem, a i Amerikanci su se počeli sukobljavati s "unutarnjim neprijateljima". Tako je američki reprezentativac Kevin Durant nakon utakmice na društvenoj mreži X prozvao navijače Denver Nuggetsa iz SAD-a, koji su dobrim dijelom navijali za Srbiju zbog Nikole Jokića, Denverove zvijezde.

Durant se obračunava s navijačima

"Svima vama navijačima Nuggetsa, sve nas boli kurac što vi bezveznjaci mislite tko je najbolji igrač lige. Igrači imaju ogroman respekt za Joka, ne svetkujemo ga kao vi, ali većina nas je zapanjena njegovom briljantnošću. Trolanje vas zadrtih jer navijate protiv nas je dio igre. Nosite se s tim", napisao je Durant, a kasnije je odgovorio jednom čovjeku koji je stao u obranu Jokićevih navijača i prozvao Amerikance da su previše bahati nakon pobjede.

"Idemo razgovarati o navijačkoj kulturi koja je nedavno stvorena. Puno ogromnih ega koji misle da su oni razlog napretka sporta. Puno idolopoklonstva, mnogo mržnje i podjela zasnovanih na pobjedama i porazima, puno nepoštovanja prema radu koji ovi nevjerojatni sportaši ulažu, i to uglavnom od ljudi koji ne znaju što je potrebno da budete dobri u bilo čemu osim u pričanju. Idite raditi nešto i maknite se s puta", poručio je Durant.

Hezonja ga podržao i razbjesnio Srbe

Durantovu drugu objavu na X-u je podijelio i hrvatski reprezentativac Mario Hezonja i time razbjesnio Srbe, koji ga u komentarima masovno vrijeđaju i psuju mu.

Hezonijna objava skupila je preko 150 odgovora, a dominiraju uvrede kao što su "majmune" i "gnjido", dok je komentar "jebem i tebi mater" dosad skupio preko 300 lajkova. Također, srpski navijači ga ispituju i "kada Hrvatska igra na Olimpijskim igrama".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.