košarka

HKS: Hezonja se nije javio za e-sport reprezentaciju. Hezonja: Kako nisam? Zovem vas

Foto: FIBA, Instagram

MARIO Hezonja, hrvatski košarkaš koji je prije dva tjedna objavio kako mu se "ne da igrati za Hrvatsku jer je umoran", nedavno je na svojoj Facebook stranici objavio kako želi igrati za jednu drugu reprezentaciju. Riječ je o hrvatskoj reprezentaciji u e-sportu.

Uz objavu je napisao poruku: "Odmoran sam, da mi se", kao suprotnost objavi koju je imao o igranju za košarkašku reprezentaciju.

Oglasio se Savez

Vrlo brzo javio se i Hrvatski košarkaški savez koji je odgovorio na komentar jednog od Hezonjinih pratitelja koji se zapitao bi li u toj reprezentaciji bilo mjesta za Hezonju.

"Nije se prijavio, a rok je, nažalost, već prošao", stigao mu je odgovor sa službenog profila Hrvatskog košarkaškog saveza na što je Hezonja napisao: "Kako nisam. Zovem vas, ne javljate mi se. Nema veze."

Prepucavanje traje već neko vrijeme

Podsjetimo, Hezonja je prije dva tjedna na svom Instagram profilu jednom od navijača odgovorio kako ne igra za reprezentaciju jer je umoran i ne da mu se, ali nije poznato je li pritom bio sarkastičan.

Uskoro se javio i izbornik Veljko Mršić, koji je rekao kako ga više neće zvati u reprezentaciju, ali da uzrok tome nije sporna objava.

Nekoliko navijača je Hezonji slalo prijeteće poruke na društvenim mrežama, a košarkaš im je odlučio otkriti identitete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.