Hrgović i bivši zatvorenik Mansour prvi put oči u oči, pogledajte video

Foto: Igor Soban/Pixsell

FILIP HRGOVIĆ prvi put oči u oči se susreo s Amirom Mansourom s kojim će se u subotu u Areni boriti za internacionalni teškaški naslov po WBC verziji.

Hrgovićev protivnik je 46-godišnji Amerikanac koji u meč ulazi s profesionalnim omjerom 23-2-2 i koji je ukupno 16 i pol godina života proveo u zatvoru zbog dilanja droge.

"Jako poštujem Filipa i nisam došao ovdje biti samo broj u njegovoj karijeri. Možda jesam stariji, ali imam strašno puno iskustva i u subotu radim nešto što sam radio nebrojeno puta. Njemu je ovo, pak, prva takva borba. Iznimna čast će mi biti boriti se u njegovoj zemlji i u njegovom gradu u kojem sam predivno primljen. No, domaća publika mu neće biti prevelika prednost. Borio sam se ja u karijeri nekoliko puta na gostujućem terenu. Na kraju priče, u ringu smo samo on i ja", rekao je Mansour.

Filip je u svojem stilu najavio borbu koja će mu biti tek šesta profesionalna u karijeri.

"Nije meni ovo prva velika borba u karijeri. Ja sam u boksu već 12 godina i iza sebe imam stotine amaterskih borbi i nekoliko jako ozbiljnih profesionalnih. U karijeri sam sparirao s današnjim svjetskim prvacima tako da sam potpuno spreman i naviknut na ono što me čeka", rekao je najbolji hrvatski boksač.

>>> Pogledajte video s press konferencije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.