Hrgović saznao s kim će se boriti za pojas u Areni: "Neću mu dati šansu"

Foto: Facebook Team Sauerland

HRVATSKI boksač Filip Hrgović saznao je protivnika koji će zamijeniti Garryja Cornisha u meču za internacionalni pojas prema WBC-u 8. rujna u Areni Zagreb.

Riječ je o Amiru Mansouru (23-2-1, 16 KO), bivšem američkom i internacionalnom prvaku prema WBC-u, koji je dobio šansu za još jedan veliki meč nakon pobjede nad zemljakom Travisom Kauffmanom početkom godine.

Premda s puno manje iskustva (5-0, 4 KO), Hrgović je uvjeren da je bolji borac te da će pobijediti protivnika i osvojiti svoj prvi veliki naslov u profesionalnoj karijeri.

''Nisam imao puno vremena proučiti svog novog protivnika. Znam da je ljevak te nešto niži od mojeg bivšeg suparnika pa ću prema tome mijenjati način priprema, ali kao što uvijek tvrdim, moraš biti spreman poraziti svakoga želiš li postati svjetski prvak'', rekao je Hrgović pa dodao:

''Tehnički i fizički dio mojih priprema ostaje isti. Moram se pripremiti za tešku borbu protiv nekoga tko će sigurno biti jako motiviran da me porazi. Nikada ne želim rangirati boksače, no to što Mansour ima bolji međunarodni renking te puno iskustva, čini ga ozbiljnim suparnikom. Vjerujem da će Mansour biti jako motiviran pokazati svoju vrijednost tako da me porazi i podigne WBC internacionalni pojas. No ja mu neću dati tu šansu. 8. rujna gledat ćemo dvojicu velikih šampiona u teškom meču u borbi za poštovanje koje zaslužuju'', rekao je Hrgović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.