Hrgovićev promotor: Nisam siguran koliko je Filipova kondicijska priprema bila dobra

Foto: Profimedia, Screenshot: YouTube

FILIP HRGOVIĆ (31) poražen je u borbi karijere protiv Daniela Duboisa (26). Bio je to meč za privremeni teškaški pojas po IBF-u, koji se održao u Rijadu u sklopu priredbe Queensberry vs. Matchroom: 5v5, gdje su dvije najpoznatije boksačke promotorske kuće izabrale po pet svojih boraca. Queensberryjevi predstavnici slavili su u svim borbama.

Hearn: Nisam siguran koliko je Hrgovićeva kondicijska priprema bila dobra

Sudac je nakon konzultacije s liječnikom prekinuo borbu u osmoj rundi zbog posjeklina na Hrgovićevom licu. Dubois je ovom pobjedom postao IBF-ov privremeni svjetski prvak, dok Hrgoviću prvi poraz u profesionalnoj karijeri predstavlja težak udarac u lovu na vrh teške kategorije.

Britanac Eddie Hearn, predsjednik promotorske kuće Matchroom, dao je izjavu za Pro Boxing Fans i pritom spomenuo Hrgovića. "Zbilja sam mislio da će Hrgović pobijediti. ali Daniel je bio odličan, mogao bi se s Anthonyjem Joshuom na Wembleyju boriti za titulu.

Hrgović je implodirao, nisam siguran koliko je njegova kondicijska priprema bila dobra, ali Daniel je trenirao, poraslo mu je samopouzdanje i bio je fantastičan", rekao je Hearn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.