HRGOVIĆ NOKAUTIRAO KARTOZIJU

Hrgovićev trener: Bilo je grdo. Čovjek je skoro umro

Screenshot: RTL

FILIP HRGOVIĆ je u Danskoj strašnim nokautom u 2. rundi pobijedio Grka Alexandrea Kartoziju i došao je do 11. pobjede u isto toliko teškaških borbi u karijeri.

Hrgović je kontrolirao borbu od prve sekunde i već prvim ozbiljnijim udarcem je uzdrmao Grka koji je djelovao uplašeno i nije predstavljao nikakvu prijetnju. Hrgović je na početku druge runde stjerao Kartoziju u kut i onda ga doslovno ugasio strašnim desnim direktom.

Kartozia od siline udarca nije mogao ustati, a nije došao ni na proglašenje pobjednika.

Kartozia završio u bolnici

"Svaka čast Filipu, dobro je ovo odradio. Sve je bilo točno onako kako smo očekivali. Prva runda zagrijavanje, druga runda grdi nokaut. Čovjek nije mogao do zraka, skoro je umro. Hvala Bogu da mu nije ništa. Probudio se i otišao je u bolnicu. Filip ima bombu u rukama, desnica mu je u zadnje vrijeme strašna", rekao je Hrgovićev trener Yousef Hasan.

"Ja sam prije meča Filipu rekao da će biti gotovo u drugoj rundi. Nismo bezveze radili deset mjeseci. Sad ćemo malo proslaviti, idemo u McDonald's na hamburger, ali nema opuštanja. Sljedeći protivnik je Rydell Booker za kojeg smo se pripremali jer je taj meč trebao biti sada. Malo više ćemo morati putovati do Amerike, ali ako Filip bude ovako boksao, onda Bookera čeka nešto grdo", zaključio je Hasan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.