BOKS

Hrgovićev trener: Filip je jedan od najozbiljnijih prvaka s kojima sam radio

Foto: Instagram

U SUBOTU nas očekuje velika boksačka priredba u Saudijskoj Arabiji na kojoj će glavna borba biti revanš između Andyja Ruiza Jr.-a i Anthonyja Joshue.

Osim toga, na toj priredbi održat će se i 10. profesionalni meč Filipa Hrgovića, dosad najveći u njegovoj karijeri. Protivnik će mu biti bivši dvostruki izazivač Eric Molina.

Hrgović je borbu protiv opasnog 37-godišnjeg veterana spremao u Miamiju pod budnim okom legendarnog kubanskog trenera Pedra Diaza koji ga je nahvalio u najavi borbe. 

"Filip je jedan od najozbiljnijih prvaka s kojim sam ikada radio. On uživa u treninzima i u potpunosti je fokusiran na njih. Ciljevi su savršeno posloženi", rekao je Diaz, čije riječi prenosi BoxingNews portal, pa dodao:

"Filip se razvio u sjajnog tehnički, fizički i mentalno potkovanog borca. Ovo je naša peta zajednička borba i vjerujem da je ta kemija između nas prerasla u nešto što će svi vidjeti 7. prosinca. Sve stvari se događaju u za njih pravo vrijeme, a za Filipa i naš tim je fokus na svjetskoj tituli. Cijeli trening se temelji na tom cilju", zaključio je Diaz.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.