Hrvat udarcem odgodio meč stoljeća. Fury otkrio koliko mu je šavova zadao

Foto: EPA, Profimedia

TYSON FURY odgodio je borbu s Oleksandrom Usikom za ujedinjenje teškaških naslova. Fury je zaradio duboku posjekotinu iznad oka na sparingu s hrvatskim teškašem Agronom Smakićijem i ne bi se stigao oporaviti za borbu 17. veljače. Stoga je dogovoren novi termin meča stoljeća, koji će se tako održati 18. svibnja.

Fury, poznat i pod nadimkom Kralj Cigana, u međuvremenu je gostovao u emisiji The MMA Hour, u kojoj je otkrio kakvu mu je ozljedu zadao Smakići. Fotografiju posjekotine, koja je uznemirujuća, možete pogledajte OVDJE.

"Za taj sam petak bio dogovorio 12 rundi sparinga s četiri različita borca. U petoj rundi dobio sam lakat u oko te je na tom mjestu nastala posjekotina. Odmah sam otišao u bolnicu i zaradio 11 šavova. Nema se što previše napraviti oko toga, sranja se događaju na sparingu. Za sve postoji prvi put", rekao je Fury.

"Bio sam spreman za borbu i 100 posto uvjeren da ću nokautirati Usika"

Saudijski savjetnik na kraljevskom dvoru i trenutačni predsjednik Opće uprave za zabavu Turki Alalshikh otkrio je da su oba boksača pristala platiti kaznu od deset milijuna dolara ako se eventualno povuku iz meča.

Fury je u emisiji poručio da je u fantastičnoj formi. "Naporno sam trenirao i spreman sam za rock and roll. Naravno, bio sam razočaran što je meč odgođen. Dugo sam bio u trening-kampu, već sam pet tjedana bio u Saudijskoj Arabiji, odvojen od obitelji.

To nije blagoslov, prihvaćam Božju volju. Bio sam spreman za borbu i 100 posto uvjeren da ću nokautirati Usika. Nisam uopće sumnjao", istaknuo je Fury.