Hrvati dominiraju Ligom prvaka: Vujić i Buntić u idealnoj momčadi, Stevanović među naj golmanima

Screenshot: Youtube

ZAGREBOV razigravač Stefan Vujić i desni vanjski Kielcea Denis Buntić, u idealnoj su sedmorci uzvratnih utakmica osmine finala Lige prvaka, objavio je EHF.

Osim dvojice Hrvata u, idealnoj momčadi EHF-a našli su se i Dragan Gajić, slovensko desno krilo Montpeillerea, Alem Toskić, srpski pivot Vardara, Anders Eggert, dansko lijevo krilo u Flensburgu, Dmitrij Žitnikov, ruski lijevi vanjski Wisle Plock te Niklas Landin, danski vratar Kiela.

Podsjećamo, Zagreb je senzacionalno pobijedio na gostovanju Rhein Neckar Löwen 31:29 i tako nadoknadio poraz od jednog gola razlike iz prvog susreta. Vujić je zabio pet golova u, kako napominje EHF na internetskoj stranici, "najvećem iznenađenju" dosadašnjeg dijela Lige prvaka.
 
EHF je odao priznanje i Zagrebovom golmanu Ivanu Stevanoviću, čija obrana na uzvratu osmine finala je među pet najboljih na revanšima protekle faze LP:

Kielce je pobijedio bjeloruski Meškov 33:30 a Buntić je sa šest pogodaka bio najbolji strijelac svoje momčadi, koja je u prvom susretu slavila s četiri pogotka razlike. Zagreb će u četvrtfinalu igrati protiv PSG-a, a Kielce protiv Flensburga.
 
U najboljih sedam igrača prvih utakmica osmine finala bili su Zlatko Horvat, kapetan i desno krilo Zagreba, te Renato Sulić bivši hrvatski reprezentativac i pivot Veszprema.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.