Hrvatska se oprašta od Bruna Bobana: Mandžukić poslao emotivnu poruku, vijest o tragediji prenijeli i svjetski mediji

Foto: Marsonia

BRUNO BOBAN, 25-godišnji nogometaš Marsonije, jučer je izgubio život na utakmici protiv Slavonije u trećoj hrvatskoj ligi.
 
Bruno, brat Osijekovog nogometaša Gabrijela Bobana, srušio se nakon što ga je lopta u 15. minuti pogodila u prsa. Odmah su mu u pomoć pritrčali nogometaši obaju momčadi i trener Marsonije Robert Špehar. 
 
Pokušali su ga reanimirati, na trenutak ga i uspjeli vratiti, ali je ponovno izgubio svijest. Hitna pomoć došla je nakon nekoliko minuta i nakon skoro 40 minuta pokušaja reanimacije elektrošokovima konstatirali su smrt u 16:20 sati.
 
Uzrok smrti mogla je biti aritmija nastala nakon jakog udarca u pluća, ali i puknuće urođene aneurizme što je kao vjerojatni razlog smrti naveo Robert Kuduz, liječnik Marsonije koji je oživljavao Bobana. Točan uzrok smrti bit će poznat po okončanju obdukcije.
 
Vijest o njegovoj smrti potresla je nogometnu Hrvatsku, pa su se od mladog nogometaša oprostili brojni hrvatski nogometaši i klubovi.
 
Posebno je emotivno smrt Bobana doživio Mario Mandžukić, zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije koja je prve nogometne korake napravila baš u Marsoniji.
 
''Bruno, počivao u miru... Iskrena sućut obitelji Boban, kao i svim njegovim prijateljima i suigračima'', napisao je Mandžo na društvenim mrežama.
 
Od Bruna Bobana oprostio se i Darijo Srna, NK Rudeš, NK Osijek, a vijest o tragičnom događaju prenijeli su i brojni svjetski mediji.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.