Hrvatske rukometašice ipak će biti na TV-u. Na kanalu na kojem ih nitko nije očekivao

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

HRVATSKA ženska rukometna reprezentacija spremna je za Svjetsko prvenstvo, koje će se od 29. studenoga do 17. prosinca održati u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Hrvatska će završni dio priprema obaviti u Poreču, a od 25. do 27. studenoga sudjelovat će na Croatia kupu u Novigradu. Tom će prilikom suparnici hrvatskim rukometašicama biti Kongo (25. studenoga) i Crna Gora (27. studenoga).

Popis ženske hrvatske reprezentacije

U Obrvanovoj ekipi su sljedeće igračice: Tea Pijević, Ivana Kapitanović, Lucija Bešen, Paula Posavec, Andrea Šimara, Tena Japundža, Nikolina Zadravec, Katarina Ježić, Sara Šenvald, Mia Brkić, Ćamila Mičijević, Dejana Milosavljević, Tena Petika, Kristina Prkačin, Tina Barišić, Valentina Blažević, Stela Posavec, Larissa Kalaus, Katarina Pavlović, Klara Birtić, Dora Kalaus Žulj i Lara Burić.

Činilo se da ovoga puta prijenosa utakmica neće biti ni na jednoj od televizija, iako je RTL otkupio prava. Umjesto na jednom od svoja dva kanala, RTL će utakmice prenositi na Voyo.hr platformi. Mjesečna pretplata za nju iznosi 5.99 eura, a besplatno će se utakmice ipak moći gledati na zabavnom kanalu - RTL Kockici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.